COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Cora Spaaractie

Cora Spaaractie

Spaar jij ze ook? De Cora spaarzegels. Ook in oktober 2021 zijn er weer veel spaaracties. Je kunt sparen voor dingen als pannen, besteksets, kaartjes voor de bioscoop, dierentuinen, attractieparken of een restaurantbon (dinerbon). Niet zelden zijn er speciale Cora acties voor een gratis boodschappenpakket. Daar spaar je toch graag voor? Een mooi pakket met supermarkt-producten als Old Amsterdam Gouda oud 35 plakken, Estrella Frizante Moscatel en natuurlijk Campina Halfvolle melk gesteriliseerd van bekende merken als Van Dijk en Palm. Gratis boodschappen met een waarde van soms wel €77.

De Cora spaar acties zijn ook interessant voor gezinnen. Af en toe zitten er bij de boodschappen spaarzegels voor gratis tickets voor pretparken & dierentuinen zoals Taman Indonesia, Kallenkote (bij Steenwijk). Hoe dit werkt? Vaak krijg je een spaarzegel bij iedere 16,5 euro die je uitgeeft in de supermarkt. Soms ontvang je een zegel bij een product. Hierbij kun je denken aan 3 Cora spaarzegels bij artikelen als The Berry Company Cranberry of bij Biologisch Houdbare halfvolle melk. De Cora acties van oktober 2021 (week 43) zijn uitstekend. Jim (29 jaar) woonachtig in Pousset spaart sinds een poos ook Cora spaarzegels. “Geweldig, zo’n gratis boodschappenpakket”. en ook Indy (51) uit Zaffelare is een beetje verslaafd. “Kort geleden had ik een kaart vol, en kreeg ik kaarten voor Sea Life Scheveningen, Scheveningen. Hartstikke attent, die Cora acties oktober 2021“.

Spaaracties Cora oktober 2021

Wie houdt er niet van gratis producten? Om die reden zijn spaaracties Cora oktober 2021 handig. Bij bepaalde boodschappen kun je soms een gratis bioscoopkaartje krijgen of juist een attractiepark kaartje. Het is soms ook een optie te sparen bij Cora voor pannen, plaatjes, bestek of glazen. Leg bijv. Knaagdieren, Shoarma en Gyros of Pesto boodschappen in jouw mandje. Niet zelden ontvang je dan Cora spaarzegels. Hiermee spaar je voor een boodschappenpakket met boodschappen van Keulen of EcoMil. Ook spaar je bij Cora gratis toegangstickets of 2e kaartje gratis voor leuke voorstellingen. Soms ontvang je koopzegels als je een bedrag besteed van 15 euro of meer. Af en toe 1+1 gratis bij Yealands Pinot Gris of Jean Dumont Pouilly-Fumé, of bij aankoop van 2 artikelen. Bekijk ook of er een Cora spaaractie is via de bestekzegels. Of doe mee met de mooie restaurantactie met de restaurant-zegeltjes actie van de super. Imme uit Erbaut slaat geen enkele actie over. Het is niet altijd raak: soms zijn er geen Cora zegeltjes. Op deze website delen we actuele spaaracties. De volgende woensdag in oktober 2021 zoeken wij weer geldige acties. Snel en makkelijk bij Cora sparen voor leuke kortingen!

Lees naast informatie over Cora Spaaractie ook verdere Cora details op de pagina’s Actiecode Cora en Cora Online Boodschappen Doen.